Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
nos, lementeni lehet velük, illetve közvetlenül átmásolni is lehet
Sajnos nem! Elsőre még elfogadtam, hogy tippelsz, de most miért írod megint le, amikor nemigaz?

Tudodmit? Hagyjuk már ezt az egészet a csodába! Erőlködés ez. Amit nem tudok linux alatt, azt windowszban csinálom. Ennyi. Nem is tudom miért erőltettem a dolgot. Legközelebb 3 percnél többet nem szánok rá. Ha nem megy, egyből át windowszba, két kattintás és kész.
Csak tudod ezek a dolgok erősen alap dolgok, mégsem lehetett megcsinálni őket linuxban. Miért a csili-vilit fejlesztik? Unity, meg ilyen szarok?, amikor alapvető hiányosságok vannak? Először azokat kellene felszámolni szerintem. Aztán lehetne a díszítéssel babrálni. Vagy talán még akkor sem. A múltkor leírtam ide 4 dolgot. Azóta sem jött rá megoldás, Sem itt, sem az ubuntu.hu-n. Pedig adott esetben, sokakat érinthet és mindegyik miatt át kényszerül az ember a windowszba. Ezek sajnos tények, amire aztán itt rendre nem megoldás jön, hanem gúnyolódás, fenyegetés, hogy ki leszek tiltva, meg ilyesmi. Nemjól van ez így, dehát ilyen a világ.

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi