- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem elsődleges partícióra gondoltam, tudom, hogy több is van. Oda rakja a rendszer fájlokat, amelyik partíciót először létrehoztad, mi nem érthető ezen? Ha nem volt még partíció létrehozza a 100 megást, ami nálad nincs.
"Egyébként elméletben előnyösebb, ha külön partíción vannak a bootolással kapcsolatos cuccok, mint mondjuk általában Linux esetén is?"
Szerintem maximum annyiból előnyösebb, hogy ilyenkor elrejti és a kártevők nem férnek hozzá, mivel nincs betűjele. Ezenkívül semmilyen más előnye nincsen szerintem.
Egyébként nézd meg, hogy neked melyik partíción van a bootmgr nevű fájl vagy a boot mappa, oda rakta a rendszer fájlokat.
A C-re nekem is azt írja, hogy System de attól még a boot fájlok nem ott vannak.
Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest