- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Az indítólemez készítőt hogyan tudom frissíteni?
Letöltöttem az unetbootin-t, de valamiért nem hajlandó elindulni.. Próbáltam a Szoftverközpontból, onnan nem engedi telepíteni (egyszerűen hiányzik a telepítés gomb
), azután letöltöttem máshonnan, egyetlen fájl az egész, és annyi van mellette, hogy "futtatható", de sehogy nem tudom megnyitni... Mérgemben leszedtem a windowsos verzióját, a wine-nal azt meg tudom nyitni, de ott meg nem látja a pendrive-ot.. 
Ha ez még nem lenne elég, úgy voltam vele, hogy mégis inkább kiírom egy DVD-re a lemezképet, de az sem hajlandó bootolni (pedig elméletileg jól van kiírva, jobb klikk, lemezre írás, vagyis nem csak fel van másolva az iso fájl...)...
Tehát a gondom már csak az, hogy
- miért tűnik el a telepítés gomb a szoftverközpontban?
- hogyan tudom használni az unetbootin-t?
- hogyan tudom frissíteni az indítólemez-készítőt, hogy kvázi utolsó mentsvárként hátha az működni fog?
Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést, hogy ennyire láma vagyok, de az istenért nem hajlandó működni a cucc..
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), azután letöltöttem máshonnan, egyetlen fájl az egész, és annyi van mellette, hogy "futtatható", de sehogy nem tudom megnyitni... Mérgemben leszedtem a windowsos verzióját, a wine-nal azt meg tudom nyitni, de ott meg nem látja a pendrive-ot..