Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
És mégis mi az ördögért kellene nekem a Kubuntu backports PPA-ja? A többiről nem is beszélve. Ha már ajánlgatsz, akkor legalább azt írd le hozzájuk, hogy mi mihez van és miért jó nekünk felvenni őket. Lehet, hogy éppen egyáltalán semmi szüksége rá az embernek.
A catalysthacks PPA-hoz például leírhatod azt is, hogy frissítéskor problémák adódnak amiket kézzel lehet csak megoldani (libva1 <-> libva-x11-1). Nem beszélve arról, hogy csak HD-s szériákhoz jó ha fglrx-et használ az ember. De nekem például még így sem, mert szegmentálási hiba lép fel.
Egy szó mint száz, különösebb magyarázat nélkül ne javasolgass másoknak olyan PPA-kat amik problémákat, instabilitást okozhatnak. A fellépő problémák megoldásait pedig közöld, meg a használatuk előfeltételeit.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest