Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
válasz
Neil Watts #32727 üzenetére
Hi,
Köszönöm a választ. NEm néztem utána, hogy mennyire jellemző Linuxra a vírus, de ez így elég megnyugtatóam hangzik
Gyorsan rágugliztam erre az iptables dolgora.
Egyelőre csak grafikus felületet használtam szóval fogalmam sincsen hogyan kell ezeket állítgatni.
Gondolom van ez a terminal aztan ott pötyögni kellMajd valamikor el dodizok vele.
Egyelőre haditervem sincsen mit állítsak rajta. Torrentezek is vele szóval ne mtudom milyen IP címeket vagy IP tartományokat lenne érdemes rejectelni.Mindenestre köszönöm a válaszod. Legalább van valami halvány kisegítő segéd pót fogalmam, hogy hol induljak el
Szerk: amúgy leginkább a key loggerektől félek. Nem járok mindeféle huncut weboldalakon, de például online bankolni azt szoktam.
-
kovaax
őstag
válasz
Neil Watts #32727 üzenetére
Egy jo iptables konfig csodakra kepes!
Meséld el nekem, hogy mit tesz az iptables egy honlapba ágyazott ügyes kis progival, ha megnyitod a honlapot?
Aktív témák
- Gigabyte alaplap topik
- BestBuy topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest