- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon
üzenetére
a hardverkompatibilitás sajnos tényleg nagy baj, ezt egyedül szerencsével vagy a hardver megvásárlása előtti utánajárással lehet csak megoldani, a régebbi cuccok így viszont kétesek...
a wine is inkább csak kényszermegoldás, nekem arra jó, hogy az Office 2007 menjen rajta, de komolyabb programokat futtatni szvsz zsákbamacska. Bár nem tudom milyen programokat szeretnél wine-al futtatni, de lehet jobban járnál egy virtualboxba telepített Windowsal, habár a gpu gyorsítás ott is felejtős.
a flash tényleg szarabb, mint windowson, habár egyedüli kivételt képez a nemrég kiadott 10.2 'square' előzetes, viszont ez csak 64 bitre érhető el. én szerencsés helyzetben vagyok, mivel számomra a flash csak a youtube-on szükséges, az meg műkődik.
a tűzfalat tényleg nem értem miért kell kikapcsolni default ubuntun, egyik első dolgom aktiválni telepítés után. Szerencsére nem az összes disztribúción van így, pl. az openSUSE alapból bekapcsolt és konfigurált tűzfallal települ.
Állandó védelemmel rendelkezik tudtommal az Eset NOD32 Linuxos változata: [link]. Egy darabig használtam, de csak Windowsos vírusokat jelzett néhány weboldalon/fájlban.
A hamis biztonságérzet mindig rossz: hiszen 100%-ig biztonságos rendszer nincs.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs