Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Rickenstein
senior tag
Valsz. az ALSA 1.0.14 nem támogatja még rendesen a hangchipped. Frissíteni kellene 1.0.15 -re. Sajnos egyelőre, csak forráskódból tudod felrakni, ami nem is olyan egyszerű (nekem monnyuk elsőre sikerült
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.