Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
válasz
Bertiee
üzenetére
A régebbi kerneleket ellehet távolítani, különben feltud halmozódni egy csomó, ez valóban zavaró dolog. Az Ubuntu Tweakkel pár kattintás, de szerintem egyszerűbb és gyorsabb, ha kiadod - jelen helyzetben pl. - a
sudo apt-get purge 2.6.32-24-*
parancsot.(#31087) szeva000: Az a cucc - ahogy elnézem - 2005-ös. Az RPM-et így nem biztos, hogy feltudod tenni, könnyen előfordulhat, hogy függőségi problémája lesz. De, a legelső szerintem forráskód lesz, azt megpróbálhatod letölteni és fordítani, úgy már elképzelhető, hogy működni fog. Én nem tudom megnézni, mert nem lehet letölteni csak ha regisztrálva van az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest