Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
dbius
veterán
Ez a bug vmi kde/ubuntu/kubuntu specifikus hiba lehet. Nekem pl. live-ként futtatva a telepítő cédéről müxik rendesen ez a modul, csupán telepítést követően hülyül meg

hogyan tudod lelőni az X-et:
egy mc-t indíts és:
sudo init 3 (ekkor elvileg le kell állnia, és konzolra kell lépnie)
vagy pedig bootoláskor megadod kézzel, hogy init 3
Többiek:
KWorld sztereo + FM, Conexant 878A(táv,infra fej,dipol antenna,CD)
PixelView Play TV pro, Conexant 878A(táv,infra fej, CD)
Ezen tunerek tudomásotok szerint működnek Linux alatt?? bt878 chipesek, remélem igen... mert a jelenlegi tunerem nem hajlandó, és gondoltam, hogy berakok még egyet, ami Linux alatt is megy... (mielőtt rákérdeznétek, már mindent megpróbáltam/tunk linux gurukkal együtt, hogy életre keltsük a jelenlegi tuneremet, ami egy Leadtek PVR2000, és nincs hangja Linux alatt, egyik disztró alatt sem)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest