Hirdetés
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem meg egy 5%-os oprendszernek legalább a kompatibilitásra kéne törekednie, már csak azért is hogy az elterjedtsége nőjön - UTF ide vagy oda.
Az Audacious az m3u fájlokkal nem tud mit kezdeni ha az windows alatt kreálódott, azaz nem UTF8-as, és ékezetek vannak benne. Gondolom elsősorban az ékezetes fájlnevek miatt. A tagokat szerencsére képes olvasni, legalábbis egyelőre úgy tűnik. A többi fenn levő lejátszó (Totem, Rhythmbox) képes beolvasni ezeket a fájlokat is.
Érdekes amúgy, némelyik ékezetes fájlnévre elindítva a lejátszót el sem indul az Audacious, de ha betallózok neki több fájlt, azokat lejátssza ékezettől függetlenül
-
ngabor2
nagyúr
válasz
üzenetére
félreérthetően írtam, az automatikus mountra gondoltam. bedugtam a pendrive-ot (többet is, egymás után), de nem csatolta. kézzel lehetett mountolni, de a kényelem nagy úr.
még szerencse, hogy megvan az előzőnek az image-e, lehet, hogy ennek a helyére visszamegy. sajnos nekem úgy tűnik, hogy az egyre újabb verziókban bár egyre több a feature, de egyre több az, ami engem zavar, vagy nem úgy működik, ahogy megszoktam és szeretem.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest