Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
danaboy
üzenetére
Linux-os virustol ne tarts.

Mivel te nem kozvetlenul a tegnapi hsz-emire reagáltál, hanem általanosságban virusok kapcsán, ezert szerintem helye és értelme van a hsz-ednek, mégha ugy is latom, hogy szerintem te aggodod tul a problémát, és sokmindennel
NEM is értek egyet hsz-edből.
(ha édekel, miert nem, a tegnapi hsz-eimben egyébként megtalalod a válaszokat, vagy pl. tegnap Vladi 80%-ban ugyanezeket irta nekem, mert
nem vette észre, h nagyjabol egyrol beszelunk.
)Mindenesetre engedd meg, h kiemeljem a lényeget a tegnapi hsz-eimbol:
amiatt aggodtam ,hogy linuxra netről letöltött txt és egyéb, win virussal fertőzhető file-okat ha átmásolom win-es, ntfs-es particiora, akkor ugyanolyan százalékban detektálná-e windows-os antivirem a windows-os virust, amikor átlépek windows-ra, mintha már eleve linux -on futtatnák egy windows-os virus-scannert.
(A reklámokat meg csak mellékesen emlitettem meg.)Tisztelettel:
Mzx
_
-
válasz
danaboy
üzenetére
"...és egy hét Ubuntu használat után már tapasztaltam üresjáratban HDD aktivítást, memóriafogyást..." - nézd meg a futó folyamatokat a top/htop-al és az i/o müveleteket iotop-al, semmi olyan nem fog futni amit nem Te inditottál el (olyan futhat amiről nem tudod, h Te inditottad el...
)
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kézilabda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)