Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nah meg ezekkel az értesítési területekkel/gyűjtőkkel lehet mahinálni?
Mert ugye, az most nekem odarakta a hangerőszabályzót, notinál az aksit, és a gyári levelező ikonját, és a levelező ikonja nekem nem kéne. Nameg, így az emesene ikonját is ezzel rakja oda. Vagy ez természetes? Mondjuk az emesene ikonja xar volt, vagyis piros karika áthúzva, ahogy újra beállítottam az éretsítési területet jó lett, csak így viszont ott a boríték, és az nekem nem kéne...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi