Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ez nagyon érdekes. Pár gond volt a 2.6.34-es kernellel, ezért visszaállítottam a rendszert egy korábbi állapotra, ahol még nem volt hozzáadva a tároló. Mikor frissítem a rendszert, látom, hogy ott van a mégis a cucc. Leellenőriztem 28-szor is, a tároló nincsen felvéve, még csak véletlen sem. Notin is ugyanezt eljátszottam, és miután itt az asztalin láttam, hogy mégis a tárolóban van, ott is rákerestem. Ott pedig azután látszódott, miután nyomattam egy csomaginfó frissítést. De nem lehet máshol, mert ott van zárójelbe mellette, hogy lucid. Most megyek, és megnézem egy 100%-ig szűz, a tárolóval egyáltalán nem érintkezett gépen...
(#25433) TrollBalint: az ureadahead miatt lehet ilyen jelenség, ha az induló progik infójának frissítésénél nem jelentkezel be rögtön (mert akkor a bejelentkezés utáni progikat már nem veszi bele, és azok optimalizálatlanabbul indulnak).
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple TV+
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest