Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
pontosan mi az az értesítésgyűjtő? nem a notification area? mert nekem már elég régóta ott van a hangerőszabályzó, nem pedig külön ikonként adtam hozzá. mondjuk ehhez volt valami progi régebben, lehet, hogy az okoz valami konfliktust, ha már alapból oda kéne tegye?
szerintem lehet, hogy ha lesz holnap időm, akkor fogom, és csinálok végre egy teljesen tiszta telepítést. elég bosszantó, hogy mindig van valami marhaság, ami nem megy
igaz ez még csak béta, de akkor is (az előző két bétával nem volt ennyi bajom)...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igaz ez még csak béta, de akkor is (az előző két bétával nem volt ennyi bajom)...