- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
Aktív témák
-
törölt tag
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Az restricted extras akar lenni gondolom.

Amúgy nincsen kifejezetten ilyen sorrend amilyenre gondolsz, másutt van a bibi, ez bejelentett bug volt amit tapasztaltál, elvileg javítva is vagyon már. Mindenesetre jómagam nem találkoztam a hibajelenséggel, szal azért fura, főleg, hogy csak általános dolgokat telepítettél, semmi különlegeset.
Próbálkozz akkor, aztán térj vissza a régebbihez, ha gondolod. Én inkább előre nézek, és nagyon frankó is ez a Lucid.
Jut eszembe. Egyébként éppen ma, VirtualBoxos tesztrendszer beüzemeléséhez, letöltöttem a daily live-ot, és megdöbbenésemre, előbb tölti be a grafikus felületet, aztán kérdez. Mármint alapból telepíteni szeretne, aztán van egy link a kipróbálásra, ha éppen azt szeretnénk. Nem tudom, hogy ez így marad-e, de annyira nem szerencsés így talán, nem lehet állítgatni semmit (régebben jól jött a csökkentett grafikus mód pl.)
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest