- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
rankesz
üzenetére
A tisztességes neve 10.04 és nem 10.4 (utalva a hónapra, mikor kiadják).
Azért újratelepíteni nem árt majd kiadás után. Én most húztam nemrég újra Alpha 2 óta, és már találkoztam változásokkal a folyamatos frissítések ellenére is.
Meg még nem lehet elkönyvelni rögtön, hogy életben is marad a most felrakott rendszer, jön egy frissítés, aztán nem indul a grafikus környezet, elszáll a net, bármi megeshet.
Párszor már állítottam vissza korábbi állapotra a rendszert, hogy a javításig normálisan tudjam használni a gépet. A legsúlyosabb az volt, mikor elszállt a net a Winden a melóhelyen, aztán frissíteni sem tudtam. Újra kellett volna húzni, ha nem lett volna egy viszonylag régi mentésem. Azóta van mindig friss mentésem a rendszerről, sőt összeállítottam (illetve folyamatban van) egy komplett rendszermentő és helyreállító alkalmazást (csak amolyan egyszerűt).
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fogyjunk le!
- Call of Duty: Black Ops 7
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest