Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
Aktív témák
-
mzx
senior tag
felraktam Xfce-t is, Lxde-t is, alig negyed ora alatt meg volt
Xfce-t tesztelem most még csak, ISTENI !
Régi P3-as jószágom száguld
(a Xubi és Ubi live cd -zésekre visszaemlékezve is szamitottam erre)
Kérdésem: Xfce alá is kell mount -olnom a masik vinyómat ,amin XP van?
Nem látom a file kezelőben azt a vinyót jelenleg.. . . S Z E R K . : "Médialejátszó" nevű player felismeri azt a vinyómat és most jut eszembe: Xubi live cd-zéssorán is épp ezt tapasztaltam:
a médialejátszó felismerte, ámde a file kezelőben nem latom ...
merre találni , file kezelőből?Más.
Rájöttem közben, mit értett az egyik hozzászóló Nautilus alatt
(Default file kezelő, Gnome alatt; tényleg nem tudtam eddig)
Köszi Tom a tovabbi ötleteket!
Meggondolom, és ha evvel is kisérletezni szeretnék majd (általad javasolt web böngészővel), akkor majd visszaketresem eme hozzászolasod.
Egyelore nem akarom teleírni a hdd-t, és már az Xfce -vel is isteni gyors az ablakkezelés, bár még csak a tesz elején tartok. Ahogy irod: Lxde -val még gyorsabb lesz, nah, majd avval is megnézem talán még ma (már fenn van)
Nos, Gnome alatt megtapasztaltam, minél tobb ablakot ill. alkalmazást nyitok meg (pláne ha netrádio, vagy mp3 lejátszás is megy), sokkal nagyobb mértékben lassitja a muveletvégzését a gépnek, mint amilyen arányban windows-om lassul a gépemen, ilyen esetben.
Most leterhelem kicsit Xfce-t ...Meglátjuk
Mindenesetre kecsegtető már most, hogy pár ablak és alkalmazás megnyitása és azokban való funkciók használata során is joval nagyobb a sebesség, mint Gnome alatt, hasonlo esetben.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest