- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Hát igen néhány, napig én is azt hittem, hogy végre megy rendesen amíg bele nem futottam a fenti fagyásokba.
Szóval az ati+compiz duo még mindíg nem az igazi, viszont egy fórumon olvastam, hogy végre az ati álláspontja is megváltozott a linuxos meghatjó programokkal kapcsolatban, úgyhogy várható egy normális driver hamarosan.
A gutsy biztosan nem fogja még tartalmazni ezt az új drivert, mert freeze állapotban van a rendszer, tehát semmi újat nem raknak már hozzá, viszont Mark Shuttleworth azt nyilatkozta, hogy a teljeskörű tesztelések útán elérhetővé fogják tenni egy update formájában.
Hát várjunk türelemmel, hátha egyszer...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chromecast topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Tőzsde és gazdaság
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest