Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz VaniliásRönk #20310 üzenetére

nem bántani akarlak, mert még a buguntut is kivetted az aláírásodból :D , DE:
    "Linuxon divat szembe menni a felhasználók igényeivel"
    ez nagy butaság. nem mennek szembe a felhasználók igényeivel. de arra gondoltál, hogy akik eddig és most használják a Linuxokat, azoknak ilyen igényeik vannak? hogy az általad említettek kerültek bele egy más rendszerbe? viszont az a nagy előnye megvan ennek a rendszernek, hogy ha megfelelő helyen felveted a problémádat, javaslatodat, elképzelhető, hogy foglalkoznak vele. vagy ha értesz hozzá, te magad is megcsinálhatod, ha meg kész, berakod a közösbe, így másoknak is lesz lehetőségük használni.

milyen népek könyörögnek, hol?
    webkamera: gyártói driver készült? preloados miért nehezebb? egy indítóikon így is, úgy is. az indítóparancsot meg te írod be. windowson meg, ha nem műxik a driver, akkor mit csinálsz?

ha az általad említett felhasználói igényeket akarná kielégíteni, akkor pont olyan lenne, mint a windows. de akkor minek hívják Linuxnak?
    ezer dolog van, ami meg a windowsból hiányzik már rövidebb Linux használat után is.

• moma

őstag

heh, nekem pl ez nem igazán hiányzik. tök fura amikor valakinél wint használok és véletlen beleklikkelek a file nevekbe. ja mert, hogy persze az egy klikkes vezérlést használom. ami meg persze tényleg teljesen abszurd szintén a winen, hogy mi az ördögnek kell kettőt klikkelgetni. (na jó persze értem, hogy azért, hogy egy klikkel csak úgy kiválaszthassam, de akkor sem éri ez meg szerintem)

amúgy ezek a bookmarkok, meg a tabok szeritem vannak olyan hatékonyak, hogy nekem a tc jellegű dolog sem hiányzik. egy dolog van amit utálok az pedig, hogy a nautilus meglehetősen lomha. én jobban örülnék, ha pl thunar lenne a gnomeban :DDD

törölt tag

mire gondolsz pontosan? nem egészen értem ennek a featurenk a lényegét...

Kalandor: az egyik ismerősömnek is előjött ez a probléma, ő képernyővédőt akart beállíŧani, és a preview-ban ment, de nagyban nem. felvillan, aztán megy tovább a gép, mintha nem történt volna semmi. de amúgy pár napja volt valami frissítés a screensaverhez, esetleg azt megpróbálhatod visszavonni, hátha a régivel megy.

Aktív témák

Hirdetés