- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #20310 üzenetére
nem bántani akarlak, mert még a buguntut is kivetted az aláírásodból
, DE:
"Linuxon divat szembe menni a felhasználók igényeivel"
ez nagy butaság. nem mennek szembe a felhasználók igényeivel. de arra gondoltál, hogy akik eddig és most használják a Linuxokat, azoknak ilyen igényeik vannak? hogy az általad említettek kerültek bele egy más rendszerbe? viszont az a nagy előnye megvan ennek a rendszernek, hogy ha megfelelő helyen felveted a problémádat, javaslatodat, elképzelhető, hogy foglalkoznak vele. vagy ha értesz hozzá, te magad is megcsinálhatod, ha meg kész, berakod a közösbe, így másoknak is lesz lehetőségük használni.milyen népek könyörögnek, hol?
webkamera: gyártói driver készült? preloados miért nehezebb? egy indítóikon így is, úgy is. az indítóparancsot meg te írod be. windowson meg, ha nem műxik a driver, akkor mit csinálsz?ha az általad említett felhasználói igényeket akarná kielégíteni, akkor pont olyan lenne, mint a windows. de akkor minek hívják Linuxnak?
ezer dolog van, ami meg a windowsból hiányzik már rövidebb Linux használat után is. -
moma
őstag
válasz
heh, nekem pl ez nem igazán hiányzik. tök fura amikor valakinél wint használok és véletlen beleklikkelek a file nevekbe. ja mert, hogy persze az egy klikkes vezérlést használom. ami meg persze tényleg teljesen abszurd szintén a winen, hogy mi az ördögnek kell kettőt klikkelgetni. (na jó persze értem, hogy azért, hogy egy klikkel csak úgy kiválaszthassam, de akkor sem éri ez meg szerintem)
amúgy ezek a bookmarkok, meg a tabok szeritem vannak olyan hatékonyak, hogy nekem a tc jellegű dolog sem hiányzik. egy dolog van amit utálok az pedig, hogy a nautilus meglehetősen lomha. én jobban örülnék, ha pl thunar lenne a gnomeban
-
törölt tag
válasz
mire gondolsz pontosan? nem egészen értem ennek a featurenk a lényegét...
Kalandor: az egyik ismerősömnek is előjött ez a probléma, ő képernyővédőt akart beállíŧani, és a preview-ban ment, de nagyban nem. felvillan, aztán megy tovább a gép, mintha nem történt volna semmi. de amúgy pár napja volt valami frissítés a screensaverhez, esetleg azt megpróbálhatod visszavonni, hátha a régivel megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest