- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#40553216 #20333 üzenetére
Mint mondtam ezt a funkciót már régóta kérik, sokan, mégsem kerül megvalósításra, vagyis szembe mennek az igényekkel, de rosszul emlékeztem, nem is fél, hanem 3 éves a kérés.
[link]
Megcsinálhatom magam is... na látod ez az, ami tényleg nagy butaság, a felhasználók túlnyomó többsége nem programozó, erre nem lehet építeni, ez nem több a felelősség áthárításánál, az átlagfelhasználó lehülyézésénél.
Itt szó nem volt driverről, a 32 bites Skype sara, az indítóikont meg nekem nem sikerült megfelelően szerkeszteni, csak konzolból működött, mivel ritkán kell webkamera, nem is álltam neki túrni a netet, hogy megoldást találjak, erre is. (nyűglődök eleget fontosabb dolgokkal is)
Egyébként meg ha Windows-on nincs driver, még mindig nekieshetek magam és írhatok egyet, a Te filozófiád szerint legalábbis, ugye ha nincs mögötte ez a tipikus opensource bullshitt már nem is hangzik olyan jól."ha az általad említett felhasználói igényeket akarná kielégíteni, akkor pont olyan lenne, mint a windows. de akkor minek hívják Linuxnak?"
Ez meg no comment, de csak a többiekre való tekintettel... és mert egyébként is ki lenne moderálva.
#20334: Na abból lenne csak káosz, ha minden kattintásra aktiválódna valami, így is szerencsétlenkednek eleget...
-
upszilon
őstag
válasz
#40553216 #20333 üzenetére
"ezer dolog van, ami meg a windowsból hiányzik már rövidebb Linux használat után is"
Például mik?
Én évek óta próbálgatom a különböző linux disztribúciókat (suse, ubi), illetve LIVE-rendszereket (uhu-live, slax). Most előszór vagyok megelégedve valamennyire az UBUNTU 9.10-el. Előtte szinte csak 1-2 órát töltöttek a gépemen, aztán törlés. Most viszont fent van hetek óta. DE, -mert mindig van egy de-, nagyon messze van a windowstól. Ebbe a topikba is azért jöttem (helyesebben: kényszerültem jönni), hogy a hibás működést, illetve hogy a saját igényeket valahogy orvosolni tudjam. 99%-ben a fekete ablakban kellett ezt csinálnom, érthetetlen varázsszavakkal manipulálva. Amíg ez a linuxnál muszáj-ból így van, nem lehet egy napon említeni a windowszal! Még akkor sem ha ezerszer többet tudna annál. De nem tud többet semmiben sem! Csak más. Más koncepció. Szerintem sokkal-sokkal jobb koncepció, de még kiforratlan a z érdemi megoldásokat illetően. Amíg a fekete ablak kötelező a különböző megoldásokhoz, meg sem nézem a grafikai szépség-trükköket. Amíg valaki sántít, járni is alig tud, addig ne akarjon pirulettezni a jégen!
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest