Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Az ext4-ről azt olvastam, hogy nem véletlen fejlesztették tovább. Lassú és adatvesztéses fájrendszer volt. Nekem nincs tapasztalatom vele, de elhiszem, ha mondják. Különben is logikus. Ha tőkéletes lett volna, nem csinálnak 3-ast és főleg nem 4-est...
Szerk:
Még csak annyit, hogy a pendrájvon szépen lehet látni mikor nyúl írásra vagy olvasásra hozzá. Az XP-en is látom a notesz kis kék lámpácskáján. Nos annyit mondhatok, hogy ég és föld a kettő. Figyelem, leírom mit tapasztalok:
Ext3 és nincs swap, csak akkor pislog a pendrive lámpácskája, ha vagy új progit nyitok, vag yvalamit felírok. Pont.
Ilyen szempontból tehát én nyugodt vagyok. Mondjuk letiltottam az operának, hogy firkáljon. Van elég memóriám, írjon abba. Ennyi.
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest