Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi a bíztatást ,nem sz@rtam be
csak egy kicsit 
Ezekszerint még nem jártál a kezdő topikba ,sajnos a képernyőbontással kezdődtek a próblémáim Zenwalk alatt. Major Major megpróbált segíteni ,de mire kimásoltam neki az xorg.conf fájl tartalmát lefagyott a gépem.
Ezért legyalultam és már az új rendszerről: a Crunchbang alól írók. 
Még csak félig magyar ,de legalább a felbontás alapból jó lett, hang is van.
System info szerint ami fut alapból a jobb fölső sarokban Ram: kb. 150 környékén tanyázik a 247,74 -ből , Cpu: ( mint az LXDE alatt ) kb. 35-45% csak a böngésző fut.Más,ha már nem uszom meg a rendszerben való turkálást:
Láttam ma egy videót amiben "akármilyen linux".iso testreszabható az UCK ( Ubuntu Customization Kit ) nevű alkalmazással.
Ez nekem elsőre jó lesz gyakorolni vagy nem pont ilyesmire gondoltál ?(#16121) PiciKenny Akkor passz, majd a hozzáértők megmondják, szerintem.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak egy kicsit 
Ezért legyalultam és már az új rendszerről: a Crunchbang alól írók.