Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Xmodule #12911 üzenetére
Szerintem ha valamivel gond lehet, az esetleg a BIOS boot funkciói.
Bár a mai gépeknek tudniuk kell korrekten bootolni pen-ről.Egyébként jártam úgy P4-es gépen, hogy Linuxot bootolt rendesen róla, de működő boot-XP-t nem (fel szerettem volna tenni egy pen-re mindkettőt)... utóbbira csak a végén jöttem rá, amikor már szinte mindent végigzongoráztam, azóta pedig nem volt hangulatom újrakezdeni... szóval semmi sem tökéletes.
(Egykor a CD-boottal is voltak bizonyos esetekben gondok, talán még a mai gépeken is olykor.)
DSL-t csak CD-ről próbáltam eddig (egyébként szimpatikus rendszer), így nem tudom, milyen filerendszeren hajlandó futni (illetve feltettem vinyóra is, de az Linuxos fs volt), Slax biztosan fut FAT-ról is.
Aktív témák
- Windows 10
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest