Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
vizimi
üzenetére
Nem tudom, érdemes-e újra feltenned, de az összes személyes beállításod a home könyvtáradon belül van.
Tehát /home/felhasználónév, azon belül is "."-tal kezdődő könyvtárakban. Szerintem az általad keresett dolgok a /home/felhasználó/.mozilla könyvtárban vannak.Ha újratelepítés (és újrapartícionálás) mellett döntessz, szerintem tömörítsd be ezt a home könyvtárat és az újonnan telepített rendszerben csomagold ki majd.
A Wubuntu nem a Windows drivereit használja tudtommal, így ebből külön probléma nem lesz. A partíciók miatt sem, csak arra figyelj, hogy ne törölj olyan Windowsos partíciókat, amikre szükséged van.
Az előző hozzászólásomtól pedig ne ilyedj meg, azok csak akkor kellenek, ha terminálban is tevékenykedsz (azért valószínű, olykor szükség lesz terminálra), akkor sem mindegyik.
Legegyszerűbb úgy kezdeni, hogy mc és akkor a legtöbb parancs nem kell.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest