Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
vizimi
üzenetére
Nem tudom, érdemes-e újra feltenned, de az összes személyes beállításod a home könyvtáradon belül van.
Tehát /home/felhasználónév, azon belül is "."-tal kezdődő könyvtárakban. Szerintem az általad keresett dolgok a /home/felhasználó/.mozilla könyvtárban vannak.Ha újratelepítés (és újrapartícionálás) mellett döntessz, szerintem tömörítsd be ezt a home könyvtárat és az újonnan telepített rendszerben csomagold ki majd.
A Wubuntu nem a Windows drivereit használja tudtommal, így ebből külön probléma nem lesz. A partíciók miatt sem, csak arra figyelj, hogy ne törölj olyan Windowsos partíciókat, amikre szükséged van.
Az előző hozzászólásomtól pedig ne ilyedj meg, azok csak akkor kellenek, ha terminálban is tevékenykedsz (azért valószínű, olykor szükség lesz terminálra), akkor sem mindegyik.
Legegyszerűbb úgy kezdeni, hogy mc és akkor a legtöbb parancs nem kell.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi