- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Zagaran
tag
Most újabb próbálkozás után, bejött a kép. Éppen most települ. Beállítottam a partíciókat a leírtad alapján. Lehet az volt a gond, hogy amiket leszedett frissítéseket nem tudta hova normálisan telepíteni mert most ahogy nézegettem xp alatt a dolgokat az xp partícion is találtam ubuntu által telepített mappákat. Hátha beáll már a rendszer.

-
Zagaran
tag
A partícionálás így teljesen világos köszönöm!

Kép volt első live cd-ről való bootoláskor ki is próbáltam tetszett is hát felrakom. Felraktam kép volt, leszedett rengeteg frissítést automatán -->restart. Utána már nem volt kép csak hang. Most próbálok bootolni live cd-ről, de ott sincs kép
. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.
Nem értem a dolgot most sehogy sem sikerül elindulni úgy, hogy legyen kép.
Live cd-nél is csak addig van kép, míg bejön a menüje rákattintok a kipróbálásra betölt miután bejönne maga az egész téma monitor kikapcsol és onnantól hang.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.