Hirdetés
Aktív témák
-
Zagaran
tag
Most újabb próbálkozás után, bejött a kép. Éppen most települ. Beállítottam a partíciókat a leírtad alapján. Lehet az volt a gond, hogy amiket leszedett frissítéseket nem tudta hova normálisan telepíteni mert most ahogy nézegettem xp alatt a dolgokat az xp partícion is találtam ubuntu által telepített mappákat. Hátha beáll már a rendszer.

-
Zagaran
tag
A partícionálás így teljesen világos köszönöm!

Kép volt első live cd-ről való bootoláskor ki is próbáltam tetszett is hát felrakom. Felraktam kép volt, leszedett rengeteg frissítést automatán -->restart. Utána már nem volt kép csak hang. Most próbálok bootolni live cd-ről, de ott sincs kép
. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.
Nem értem a dolgot most sehogy sem sikerül elindulni úgy, hogy legyen kép.
Live cd-nél is csak addig van kép, míg bejön a menüje rákattintok a kipróbálásra betölt miután bejönne maga az egész téma monitor kikapcsol és onnantól hang.
Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.