Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nem, megy sajna
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)
Lehet csak össze vissza telepítgettem és vmit elszúrtam, majd kezdem előről és manuálisan felteszem az nvidia drivert. (bár sztem ennek menni kéne már....)
Finwe
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)