Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gerincsérv műtéti kezelése
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nem, megy sajna
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)
Lehet csak össze vissza telepítgettem és vmit elszúrtam, majd kezdem előről és manuálisan felteszem az nvidia drivert. (bár sztem ennek menni kéne már....)
Finwe
Aktív témák
Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)