Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nem, megy sajna
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)
Lehet csak össze vissza telepítgettem és vmit elszúrtam, majd kezdem előről és manuálisan felteszem az nvidia drivert. (bár sztem ennek menni kéne már....)
Finwe
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)