- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Na, hát persze nem bírtam ki, felraktam. Tettszik. Bár azért a régi kérdésedre, hogy van-e hibája, azért azt tudom mondani, hogy van.
Legfőbbképpen a szinkron. Nagyon erőtlen. A főhős is, de a többiek sem brillíroznak. Ennél még a Vicser magyar szinkronja is klasszisokkal jobb volt
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.
Aztán nem tettszik, hogy a kezdő szigeten minden nyomorult teremtmény a figyelendő útnak 180 fokkal áll. Először poén volt, hogy jól meg lehet őket merényelni, de az 5. után már uncsi, hogy idióta módon pont hátat fordítanak az egyetlen iránynak, ahonnan a veszély érkezhet. Remélem ez a későbbiekben nem így lesz.
Aztán eddig nagyon könnyű a játék, a grom-okat félkézzel röhögve elintézi a lvl 2-es hős, remélem ez a prológ után szintén megváltozik.
Nagyjából eddig ennyi a negatívum, illetve a számomra kissé nehézkes kezelőfelület. Nem áll kézre, hogy F billentyűkkel mozogjak a menüben, hiányzik a jól megszokott m- map I-inventory j -journal stb leosztás. A komolyabb harckombinációk, pl a védelem áttörés, vagy a multicélpontos nyilazás elég kacifántosan van megoldva, nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket éles helyzetben elég időm lesz alkalmazni.
Ja és hol kapcsoltad ki a blur-t? A grafikai beállítások elég szegényesek nálam, vagy valamit nem vettem észre? (1.2 patch fenn van). Viszont maga a grafika nagyszerű, élmény ahogy pl a növényzet hajladozik körülötted, miközben a gazban gázolsz. És az optimalizálás előtt le a kalappal. Ja, és eddig 0 db buggal találkoztam.
Jó lesz ez ...a KotOR-nak attól tartok várnia kell, tudod gyengém a sandbox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- E-book olvasók
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.