Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz
üzenetére
a morro nekem nem jött be, vh sose tudtam megszokni azt a nagyon "fantasztikus" környezetet...
az obli meg tényleg jó modokkal, nade mértnem tudják megcsinálni alapból olyanra hogy ne kelljen lényerősítő/sokszorozó .... modokat felrakni?
mer vágülis most megvesszük az alap játékot, és mivel nem tetszik, meg sok a lyuk, ezért itt-ott befoltozzuk...., és feltúrbózzuk jó kis modokkal, ízlés és igény szerint...
hát én az alap oblit 1x kivittem azt újrakezdtem, de csak az orgyilkos küldiket vittem ki, meg ökörködtem, kinyírtam mindenkit....
azt ennyi volt, le is töröltem....
ja meg a legnagyobb faszság sztem hogy miután kivitted az oblit utánna kapsz vmi nagyon szép armort, és arra is kell várni kb 1 hetet, de utánna már minek az a pajzs???
semmi értelme, mértem tudták odaadni a legvégső harcok előtt???a tw-t elkezdtem, de miután több100at kezdett védeni a pajzsom, és a kardjaim ~4400at sebezni, nem nagyon volt/ak aki belém tudtak kötni tisztességesen..., nomeg elég rendesen beőrültek az effektek...
azt később el se akart indulni a game...., (ha feljebb lapozol és elolvasod a hsz-eim akkor megtod) utánna meg már beleuntam, ha nem megy minek erőltessem.... azt már vh nem is érdekel..a g1-et és g2-t eddig olyan 6x vittem ki, a létező összes lehetséges játszható "útvonalon", a g3-mat még csak 2x (mint harcos xardassal, majd inossal) és most kezdtem újra mágusként, és nagyon bejön

(am szépek a képek, grat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt később el se akart indulni a game...., (ha feljebb lapozol és elolvasod a hsz-eim akkor megtod) utánna meg már beleuntam, ha nem megy minek erőltessem.... azt már vh nem is érdekel..