- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz
üzenetére
a morro nekem nem jött be, vh sose tudtam megszokni azt a nagyon "fantasztikus" környezetet...
az obli meg tényleg jó modokkal, nade mértnem tudják megcsinálni alapból olyanra hogy ne kelljen lényerősítő/sokszorozó .... modokat felrakni?
mer vágülis most megvesszük az alap játékot, és mivel nem tetszik, meg sok a lyuk, ezért itt-ott befoltozzuk...., és feltúrbózzuk jó kis modokkal, ízlés és igény szerint...
hát én az alap oblit 1x kivittem azt újrakezdtem, de csak az orgyilkos küldiket vittem ki, meg ökörködtem, kinyírtam mindenkit....
azt ennyi volt, le is töröltem....
ja meg a legnagyobb faszság sztem hogy miután kivitted az oblit utánna kapsz vmi nagyon szép armort, és arra is kell várni kb 1 hetet, de utánna már minek az a pajzs???
semmi értelme, mértem tudták odaadni a legvégső harcok előtt???a tw-t elkezdtem, de miután több100at kezdett védeni a pajzsom, és a kardjaim ~4400at sebezni, nem nagyon volt/ak aki belém tudtak kötni tisztességesen..., nomeg elég rendesen beőrültek az effektek...
azt később el se akart indulni a game...., (ha feljebb lapozol és elolvasod a hsz-eim akkor megtod) utánna meg már beleuntam, ha nem megy minek erőltessem.... azt már vh nem is érdekel..a g1-et és g2-t eddig olyan 6x vittem ki, a létező összes lehetséges játszható "útvonalon", a g3-mat még csak 2x (mint harcos xardassal, majd inossal) és most kezdtem újra mágusként, és nagyon bejön

(am szépek a képek, grat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt később el se akart indulni a game...., (ha feljebb lapozol és elolvasod a hsz-eim akkor megtod) utánna meg már beleuntam, ha nem megy minek erőltessem.... azt már vh nem is érdekel..