Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Kérlek segítsetek
Adott egy Acer Aspire 6935G-944G32BN egy Avermedia A309 beépített TV kártyával, de van hozzá egy külső A827 hibrid USB HX kártya is. Digitális földi tévét (DVB-T) szeretnék vele nézni
W7 alatt tökéletesen működött saját szoftverével is, és a Media Centerrel isVista Home premium (32) alatt saját szoftverével szintén jól működik, de a Media Centerrel nem. A hibajelenség hogy bár néhány adót megtalál, de a műsorujságot nem tölti be, az adókat nem megfelelően azonosítja, és a megtalált adóknak nem ad képet hanem azt mondja hogy digitális audioszolgáltatás. Mindkét kártyával ezt produkálja.
SP2 t feltettem, driverek a legújabbak, a media centernek van internetkapcsolata, kínomban a régiók váltogatását is kipróbáltam.Teljesen reménytelen a helyzet, merre induljak el?
Nem tudom hogy gyárilag milyen progival kellene működnie a beépített TV kártyának
Köszi
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest