- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hello, légyszi valaki segítsen......
vettem egy pinnacle pctv hybrid prostick 340e külső tv-tunert analóg + digitális. DE nagyon sz*r a kép, nem tudom, hogy kell beállítani, megkerestettem vele a csatornákat és meg is találta őket. Ja miután a sima kábelt rádugtam(ami az analóg ugye?
). Na most van ilyen lehetőség, hogy átállítsam a mittudom én milyen izét
, lehet Pal B, N meg egy rakat másik,, + van ntsc meg ezen belül még pár meg analóg tv, meg digitális, meg a hdtv-nek megfelelő mpeg stb... nem tudom melyikre rakjam. alapból a pal b-n van de az nem jó. ilyen nagyon erős a kék meg piros meg talán a zöld szín. ÁÁÁÁÁÁ
Már egy órája ezzel szívok
vagy valaki aki ért hozzá mondja el az alapoktól, hogy hogy kell csinálni.
előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Na most van ilyen lehetőség, hogy átállítsam a mittudom én milyen izét
, lehet Pal B, N meg egy rakat másik,, + van ntsc meg ezen belül még pár meg analóg tv, meg digitális, meg a hdtv-nek megfelelő mpeg stb... nem tudom melyikre rakjam. alapból a pal b-n van de az nem jó. ilyen nagyon erős a kék meg piros meg talán a zöld szín. ÁÁÁÁÁÁ