Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hello, légyszi valaki segítsen......
vettem egy pinnacle pctv hybrid prostick 340e külső tv-tunert analóg + digitális. DE nagyon sz*r a kép, nem tudom, hogy kell beállítani, megkerestettem vele a csatornákat és meg is találta őket. Ja miután a sima kábelt rádugtam(ami az analóg ugye?
). Na most van ilyen lehetőség, hogy átállítsam a mittudom én milyen izét
, lehet Pal B, N meg egy rakat másik,, + van ntsc meg ezen belül még pár meg analóg tv, meg digitális, meg a hdtv-nek megfelelő mpeg stb... nem tudom melyikre rakjam. alapból a pal b-n van de az nem jó. ilyen nagyon erős a kék meg piros meg talán a zöld szín. ÁÁÁÁÁÁ
Már egy órája ezzel szívok
vagy valaki aki ért hozzá mondja el az alapoktól, hogy hogy kell csinálni.
előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Na most van ilyen lehetőség, hogy átállítsam a mittudom én milyen izét
, lehet Pal B, N meg egy rakat másik,, + van ntsc meg ezen belül még pár meg analóg tv, meg digitális, meg a hdtv-nek megfelelő mpeg stb... nem tudom melyikre rakjam. alapból a pal b-n van de az nem jó. ilyen nagyon erős a kék meg piros meg talán a zöld szín. ÁÁÁÁÁÁ