- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Tuningprocit, de hol?
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Még szerencse hogy Oldman kőagyú és csak Intellel foglalkozik..
-
Orc
senior tag
Kösz megvan
-
Apika
addikt
-
hobizoli
nagyúr
-
Apika
addikt
Lehet, én már jó régen vettem ott, amikor még a 366-os Celeron volt a sláger. Én mindenestere egy egész tálca garantáltan húzható processzort láttam náluk, mindegyikre rá volt írva, mekkora feszültségen bírja a megadott órajelet. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egész tálca processzort egyenként alaposan leteszteltek.
De ez régen volt, azóta fejlődhettek. Nekem akkoriban még azt mondták, amit fentebb leírtam.Most az AMD Barton 2500+@3200+ procit láttam az árlistájukon. Ez a slágerük...
-
Egon
nagyúr
-
Orc
senior tag
-
shtml
őstag
Lehet, én már jó régen vettem ott, amikor még a 366-os Celeron volt a sláger. Én mindenestere egy egész tálca garantáltan húzható processzort láttam náluk, mindegyikre rá volt írva, mekkora feszültségen bírja a megadott órajelet. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egész tálca processzort egyenként alaposan leteszteltek.
De ez régen volt, azóta fejlődhettek. Nekem akkoriban még azt mondták, amit fentebb leírtam. -
shtml
őstag
Én még régebben, Celeron 366/550-et vettem ott, kettőt is, hűtővel. Az alaplap egy máshol vásárolt BH6 volt, arra nehezen lehetett volna bármit is ráfogni, főleg amikor a két CPU közül az egyik atomstabil volt 550-en, csak a másik nem volt az.
De mondom, nekik nincs idejük alaposan tesztelni egy CPU-t. Ha elindul vele az OS, akkor nekik már jó. Ha meg valaki visszaviszi, max. eladják másnak. Ha az is visszahozza, akkor meg eladják sima processzorként. Így végül nem járnak rosszul, de korrektek - és a vevő is biztos lehet a dolgában. -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
De igen, letesztelik (láttam: folyamatosan futott több gépen az adott teszt). Alapból olyat kapsz, ami tuti húzható. Különben csak akkor éri meg nekik, ha egy sorozatból sok CPU húzható...
-
Apika
addikt
Ezért ott vettem a procit, a lapot, a ventit is egyszerre. Így bármire is fogták volna, az ő saruk... (Egyébként Celeron 600MHz@900MHz volt az omizózus proci, anno.)
-
shtml
őstag
-
Kígyó
senior tag
-
shtml
őstag
-
Apika
addikt
-
Notes
senior tag
Én annó Mklnd-ba mentem C1-es Northwood-ra vadászni. Mondom az eladónak hogy: megnézhetnék néhány 1.8-as P4 procit? Mire Ő szó nélkül átnyújtott egy C1-est. :)
Sok keresgéléstől mentett meg mindkettőnket. Tetszett a dolog. -
Orc
senior tag
-
Apika
addikt
Itt szoktak lenni:
[L]http://www.silvercomp.hu[/L] -
Orc
senior tag
Szevasztok,
Tudtok, olyan boltot, ahol lehet tuningprocit venni?
Ha tudtok, akkor légyszi írjatok.
Orc
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Tuningprocit, de hol?
- (téma lezárva)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Okos lesz a következő szemüveged
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest