Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildDaemon
aktív tag
Na ha minden igaz akkor a Coretemp 0.99.8 szerint 1.4 Volt a proci VID-je...
-
WildDaemon
aktív tag
Jah akkor elnézést!

Szal a 4 mag megy...Valami infót adhatnátok, hogy a biosban milyen feszeket adhatok illetve egyáltalán mi az aminek kell adni a tuninghoz AMD-nél... Füleg, hogy a ASUS-t és az ami bios-t nem ismerem igazán..
Memória tuningnál kell-e adni + feszt valaminek ha igen minek és mennyit?
Szorzó vagy FSB emelésnél mondjuk 4GHz felett kell e elkezdeni feszelni valamit vagy mindennek mindenhez elég az alapfesz? ilyesmire lennék kíváncsi....Szerk:
Ramnál ha az időzítéseket akarom szűkíteni kell-e feszeljek valamit, hogy stabilabb legyen?
Cpunál van e valami amit feszelni kell hogy kisebb Vcore mellett stabilabb legyen...?
Ilyesmi amik igazából segítenének... -
WildDaemon
aktív tag
Ezeknél a prociknál és lapoknál szvsz ez alap...

Szerk:
A proci valós VID-jét honnan tudom meg... ne bios-t mondjatok. Phenom II X2 560 @ X4 B60-nak feszt vízzel meddig lehet küldeni?
Másnak minek mennyi feszt kell vagy lehet adni illetve ezeket minek a függvényében?
Memóriát hogy? .... Kingmax NANO 1600MHz CL9 ... -
WildDaemon
aktív tag
válasz
deathtania
üzenetére
Ennyire ne nézz lámának ezen már réges-rég túl vagyok..
Ezért kértem hozzáértő hozzászólását...a deszka beállításai, az adható feszültségekre lennék kíváncsi...
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
WildDaemon
üzenetére
Nekem valaki help?
-
WildDaemon
aktív tag
Sziasztok!
AMD tuningolás asus lapban, amiben ténylegesen tapasztalt és hozzáértő segítségét kérem.
Eddig Intelem volt és gondoltam megnézem mit is tud egy ASUS M4A89GTD PRO/USB3 és egy AMD Phenom II X2 560 proci amit 2X2GB Kingmax (Hercules) NANO 1600MHz-s ramokkal támogatok...
Eddig Giga lapom volt és ugye teljesen más a bios is...
Szal ebben kérném szíves segítségeteket, mit minek a függvényébe állítsak, mennyi feszültséggel milyen határokkal? AMD tuning merőben más az Intelénél azt már látom..
Alaplapot külön ventivel hűtöm a gyári hűtésével, a procit vizzel a VGA-val egyetemben...Előre is köszönöm a segítségeteket, tapasztalataitok megosztását!
Ami olyan privibe bátran!
Thx!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Társasjáték topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest