- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
nem úgy írtad mint a mostani hszd-ben (AMD Phenom II X2 560), így nem volt alap..
-
deathtania
senior tag
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
hajjaj, bárcsak az lenne
szerintem kezdd azzal, hogy elkezdesz cpu szorzót állítani, mint a gigánál, hogy alapfeszen mit bír. bár gondolom már ezen is túl vagy.
még ajánlanám az AMD Overdrive progiját, azzal nagyjából le tudod tesztelni, hogy mit is bírna a lap tuningban, és win alól meg tudod csinálni és egyből benchmarkolni.
feszkók meg értékek procinként változnak. simán lehet, hogy két ugyanolyan prociból az egyik alapfeszen megy 4,2Ghz-t a másik meg 3,5Ghznél meghal. ha ésszel tuningolsz, nem lehet gond.memcsit állítsd 8xes szorzóra alapból, akkor 1600Mhz lesz, bár sztem ezt is tudod.
én kézzel szoktam megadni az értékeket, különben nem szereti a lapocska, és alapból jóval gyengébb értékeket jr be auton-n (pl 1600Mhz-n CL11-et a 2000Mhz-s cl 9es memcsihez...)
everest/aida kijrja a valós adatokat, az AMD OverDrive meg főleg kiírja, szerintem próbáld azzal a tuningot.
én 1,45V fölött már nem merek adni a prociknak, nehogy a füst kijöjjön belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest