Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Az problémás lesz, mert ugyan az én nevemben írtam, de ez haver gépe. Így leghamarabb pár nap múlva tudok képet linkelni ide.
Bár nemtudom érdekes, ilyet még nem láttam, hogy csak úgy nem kapcsol be néha, néha meg igen. A tápra gyanakodtunk, de az tuti jó nem olyan rég lett cserélve. Meg mondom, a tuning elött ilyen jelenség nem volt. -
tasakos
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megtuningoltam, a E8400-as(C0) (vid: 1.212) procimat egy Asus P5k-EPU-SE nevű lapban, 3450 Mhz-re, 1.31v-os fesszel atomstabil órákig ment linx alatt is, játékok alatt is. A furcsaság, ami miatt írok és amit a tuning óta csinál, hogy néha mikor bekapcsolom a gépet, akkor felbúg és nem akarok elindulni. Világít mind a két led elől a power+ a vinyó ledje aztán kikapcsol, viszont ha újra bekapcsolom, már gond nélkül indul megy a gép.A ramoknak is adtam + feszt hátha, 1.8-1.9v-ra bár azokat visszaosztottam, szval most 800mhz alatt mennek, nem hiszem, hogy azok okoznák a furcsaságokat. Lehet kevés lenne ez a fesz is neki? jelenleg 382*9-es szorzóval megy a gép. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Extraflame pellet kályha
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár nemtudom érdekes, ilyet még nem láttam, hogy csak úgy nem kapcsol be néha, néha meg igen. A tápra gyanakodtunk, de az tuti jó nem olyan rég lett cserélve. Meg mondom, a tuning elött ilyen jelenség nem volt.