Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
aktív tag
Igaz nem ide tartozik a dolog de ma takarítottam a gépemet sűrített levegővel de kicsit bedöntöttem a cuccost és egyből fagyasztott :S
Hagytam h felengedjen a cucc. pik-pak elillant.
Szerintetek mennyire para a gépre nézve ?
Remélem nem lesz később se baja
-
Fisherhun
aktív tag
Hali!
Lenne egy alaplap tuningos kérdésem.
Most egy fx 8320 as procit 4ghz en1.36V al hajtok de én nem szeretném hogy mindig 4 ghz en menjen ezért benyomtam a C&Q funkciót a biosban. Így szépen vissza is vette a procit de a feszültség ugyanúgy maradt :S
Azt szeretném megtudni, hogy mit kell még kapcsolni a biosban ,hogy a feszkó is hozzá igazodjon?
(Asus alaplap 1604uefi bios) próbáltam már minden félét de csak nem akarja az igazságot :SSLegutóbb az offset et tanácsolták hogy ott kell valamit variálni de ahhoz nem nagyon értek egy kis help kéne.
Köszi
-
Fisherhun
aktív tag
Üdv !Szeretnék egy kis segítséget

Van most egy gigabyte p55a -ud3 alaplapom rajta egy i7 860 procival 3ghz-re húzva
(alap órajel 2,8Ghz) (két ventis proci hűtő van rajta)
8GB DDR 3 ram 1066MHz ,Twin Frozr 2 480GTX videokártya ,2db sata 2 winchester,1db dvd író, 2db 12 cm venti,1db 18cm venti és mindezt egy CHIEFTEC GPS-550AB 550W -os táp látja el feszültséggel.A következő kérdésem lenne,hogy ezt a konfigot elviszi ez a táp?
és bírja e az erősebb terhelést hosszabb távon is ?köszi
üdv : Fisherhun
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit meghúzom pár fokot még elbír a cuccos