- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39251 üzenetére
kuka, sehogy se sikerült... 1001 fórumot olvastam több nyelven is, vszleg halott a 4. mag. nembaj, lassan úgyis FX-re váltok
#39252: RAM-okat szerválj valahonnan, ha hibás lesz, ha nem. Ki kell zárni minden lehetséges opciót. Próba cseresznye
-
zarayg
aktív tag
válasz
AXisBOLD #39249 üzenetére
Ha azon a teszten nem dob ki hibát, akkor mélyebbre kell kutatni. Kérni kölcsön tuningra ramokat valakitől, megnézni azzal mit produkál, és ígytovább.
Alap beállítások mellett azért nem csinálja, mert akkor nincs min húznia magát se a ramnak se a cpu-nak. Ha pösti vagy, behozod hozzám (boltba) ránézhetek én is
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39220 üzenetére
ezer hála
próbálkozok!
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39218 üzenetére
TX3 van rajta, 2db AC F9es hűtővel
mennyire rakjam a szorzót?
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39214 üzenetére
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39212 üzenetére
Jön még egy próba
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39210 üzenetére
1.037V
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39208 üzenetére
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39206 üzenetére
Melyik pontnál kell beállítani?
Rendben, megpróbálom!
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok
Újból írok. Még anno ez volt a problémám. Nos most ugyan ezt újra felhoznám, hátha tud valaki segíteni. Csináltam vidit is amit itt nézhettek meg. [link]
Valaki valamit?
-
zarayg
aktív tag
válasz
speedydb23 #39103 üzenetére
Rendben! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Ha valamit okoskodok és nem jó írok
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem
Csepeli lakos vagyok. Rendelkezek egy M5A78L-M/USB3 alaplappal és egy Athlon II X3 435-tel amin egy CM TX3 van 2db F9es hűtővel. Bitangpusztulatosan stabil a dolog 3 magon, de ki szeretném nyitni benne a 4-.et. Probléma (BIOS-nál felajánlja hogy nyomjam meg a 4-es gombot, és kinyitja. Ki is nyitja, utána klappol minden BIOS-ig, mutatja hogy Phenom II B50 (asszem) és ahogy Win tölt, kifagy, újraindul. Gondolom feszkóval kell játszani. Nem értek hozzá, de szeretném kinyitni. Aki Dél-Pesti (Erzsébet, Csepel vagy vonzáskörzet) ráér valamikor hétvégén, és átjönne hozzám, megvendégelném egy kis segítségért cserébe
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Múltkor is kérdezősködtem, de 1 választ nem kaptam. 1 embert keresek, aki Dél-Pesti (csepeli-erzsébeti) és átjönne hozzám segítene a konfigom beállításában. Így néz ki:
Alaplap: Asus M5A78LM/USB3
Processzor: AMD Athlon II x3 435 + Cooler Master Hyper TX3 + 2x Arctic Cooling F9
Memória: 4x2GB DDR3 1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7Amikor megvásároltam a cuccot, 4 maggal ment, BIOS reset visszaállított mindent. Ki kéne nyitni, és egy picit emelni az órajelén
Sajnos én buta vagyok hozzá, így a szakmába illő emberem keresem
Kiló kenyér - Csoki - Söri minimum
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy ilyen konfigom:
Alaplap: Asus M5A78LM/USB3
Processzor: AMD Athlon II x3 435 + Cooler Master Hyper TX3 w/ 2x Arctic Cooling F9
Memória: 4x2GB DDR3 1600MHz Kingmax FLGE85F-B8MF7Anno, amikor tavaly karácsonykor megvásároltam, akkor az illető 4 magon használta, viszont én BIOS reseteltem, és visszaállt 3 magra. Keresnék egy olyan embert, aki megcsinálná nekem, illetve megmutatná, hogy ha legközelebb szükségem lenne rá, akkor tudjam
Természetesen nem ingyen gondoltam, jelképes összeg
( Csoki - Sör - 1KG Kenyér
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest