Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Hali..
Az volna a kérdésem , hogy ha én beállítom biosban a cpu feszt és win alól nem annyit mutat akkor melyik a mérvadó?? Gondolom amit biosban mutat az a helyes, de azért érdekelne egy szakértő véleménye is..

-
Beretvás
veterán
Halihó..
Az x4 955-ösök mennyit mennek alapfeszen csak szorzó emeléssel??
-
Beretvás
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
szerintem hanyagold ezt a tuning dolgot még nem jön itt valaki aki ismeri ezt a lap/proci párost mert én nem ismerem, és könnyen elfüstölhet a szekér ha tudatlanul állsz neki..
-
Beretvás
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Bios alól kell de jó lenne tudni milyen is az a lap... Procit nem tuningolunk programmal soha..
-
Beretvás
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Miért akarsz feszültséget adni neki??? Azzal csak leégeted a procit ha a feszt felemeled a megengedettnél jobban..Neked fsb-t kellene emelned..
-
Beretvás
veterán
Egy tuning mester sem jár erre?? Nagyon jó lenne ha valaki a számba rágná mit csináljak..

-
Beretvás
veterán
Hali.
Van nekem egy asus M5A97 R2.0 lapom amiben egy athlon x4 630 lapul..
Tudom nem egy tuning király a proci de azért picit lehetne hergelni..Nem vagyok teljesen kezdő de nekem ez az új UEFI bios meg ez az egész lap tök kínai..Szóval kellene nekem , hogy miket állítsak meg mire.. Melyik feszeket kell fixálni meg melyiket emelni, HT/NB/RAM azt tudom hogy vissza kell osztanom hogy de a többi dolog a feszekkel nem világos.
Bocsi a sok kérdésért de elbacni nem szeretnék semmit...THX előre is--
-
Beretvás
veterán
Hali van nekem most egy Athlon x4 630 as procim s az érdekelne ha vennék hozzá egy HD6790-et akkor az már kitudná e hajtani a procit? Vagy forditva??
köszi a törelmeteket. -
Beretvás
veterán
Hy Darál0w. Van nekem egy athlon x4 630 procim. Mennyi feszt adhatok neki max??
-
Beretvás
veterán
válasz
PH-User
üzenetére
Hali. neked ha jol hallom volt DFI lapod, hátha tudnál nekem segiteni..Van nekem az adatlapomon lévö lapom s nem tudom az NB frekit állitani, létezik ojan hogy nem is lehet?? nem akarom elhinni hogy egy DFI palban ne lehessen álitani, holott egy mezei lapon is lehet álitani..
-
-
Beretvás
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
Eggy ujabb probléma. az a szitu hogya szobában most kb 8 fok van, szal elég hideg. Na most mikor akartam inditani a gépet akkor csak a dfi logoig töltött be s a hdd led sem villogott, tegnap estefelé is igy csinált, 2-3 reset és elindul, aztán ha akármikor inditom vagy le állitom megy, pl reggel is gond nélkül elindult. leghet h a hideg? mert reggel nem volt ijen hideg. vagy valami a tuningbol kifojolag?
-
Beretvás
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
Végre sikerült a ramokat visszaosztani, s most 762 mennek, a proci meg 3200 on. csak az NB-vel nbem boldogulok, de éppen az lenne a kédrésem hogy ha nem osztom vissz az NB-t akkor az mennyire befojásolja a stabil müködést? alapbol 2000MHz-n megy s most ezzel a kis FSB--emeléssel 2290MHz-n megy..ez baj e?? Ám itt van pár kép igy megy most, éppen tesztelem, Ha ez igy stabilnak bizonyul akkor maradhat?? Ja meg alapfeszen van minden.Már kérdeztem az NB-t a dfi-s topikban de nem kaptam kielégitö választ,, elhesegettek azzal hogy minek akarom állitgatni..

-
Beretvás
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
Hát az a szitu hogy ha nem osztom vissza a ramokat akkor nem birok fsb-t emelni mert nem birják a ramok, ha meg visszaosztom akkor meg 1:1 ben megy az fsb meg a ram..tehát hogyan kellene megcsinálni hogy a ram kb 400 on menjen de az fsb-t felbirjam huzni 14x250 körülire.
-
Beretvás
veterán
Itt vannak a bios-rol a képek a memoriárol majd délután birok..
-
Beretvás
veterán
Hali.. van nekem egy ojan gondom hogy adott egy Dfi JR790 GX M2RS lap+ egy AMD athlon x4 630 as proci ami alapon 2800-on megy,+ 400 as mezei ramok, na már most odáig jutottam hogy ha visszaosztom a ramokat 266, 4,4,4,12 re akkor birja a proci a 3500 at is stabilan 14x250 fsb-n de akkor azt irja hogy 1:1 a ram/fsb. és a ramok is csak 250 en mennek.
de ha nem osztom vissza a ramokat hanem csak emelek fsb-t akkor meg emeli a ram frekvenciát is és ugy meg a ram nem birja.. most akkor hogyan birnám elérni hogy a ramokat is emelje 266 rol ahogy emelem az fsb-t. remélem érthetöen irtam le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyszerre nem is lehet kettöt futtatni.