Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Még soha nem tuningoltam, szóval foggalmam sincs mit csináljak, de azért már utánajártam a dolgoknak. Ha valami oltári nagy ökörséget mondok/kérdezek, előre is bocsi

Van egy AMD Athlon ii X4 630 2,8Ghz-es procim, Gigabyte MA78GM-S2H alaplappal, 4 Gb DDR2 1066 Mhz RAM-mal, (és egy 5770-es VGA-val)
A 630-ast szeretném felhúzni legalább 3 Ghz fölé. Arra gondoltam a gyári hűtőt lecserélem egy ilyenre(egyik ismerősöm ajánlotta): Cooler Master Hyper TX3
Ezután a fizikai feltételei meglennének a tuningnak, de hol kezdjem, milyen progikkal?
A BIOS-om az egyik legfrissebb(F11).redix
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Én még soha nem tuningoltam, és már biztos ezerszer megkérdeztétek, de azért feltennék egy kérdést:
Most nekem van egy 3800+-os procim 2GHz-vel. Arra gondoltam felhúzom 2,1GHz-re.
Easy tune5-el dolgozom. Akkor emeljem az FSB-t 210-re, a feszültséget pedig 1,4-re??
Kell még vmit csinálnom? Valamivel ellenőrizni, hogy működik-e??
Előre is köszönöm a megértő tanácsokat!sittes
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi