Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kd1988
csendes tag
válasz
adam320
üzenetére
hello én azt olvastam hogy 3,4 ghz -ig jol működne de nem gyári hűtővel. Ezért vettem egy ASUS Triton 81 univerzális hűtőt 13000 ft ért az biztos jó lesz. csak nem tudom hogyan állitsam be a biost nem sok mindent találtam q9300-al kapcsolatban. az everestbe megnéztem a cpu videt és nekem 1,1500 V, a biosba is ezt állítottam be,nekem ezt mondták hogy igy állítsam. jó lenne ha tudnátok egy jó beállitást a biosba ! hogy stabil legyen a gépem végre 3,4 ghz -en. előre is köszönöm a segítséget.

-
kd1988
csendes tag
SZIASZTOK azt szeretném kérdezni hogy: Intel core 2quad q9300 -as procimat
meddig tudom húzni amúgy 2,5ghz-es.alaplapom: asus p5qc
video kari: gtx295
tápegység: 650w chieftec
memória: 2x2 gb ddr3 1333 mhz -es kingmax
szeretnék kérni egy megközelítő bios beállítást hozzáértő emberektöl.amúgy olyan 3,2 ghz-et gondoltam kihozok belőle,csak én nem értem azért kérek segítséget.
valaki irjon egy megközelítö beállítást hogy stabil legyen a gép
előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hobby rádiós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest