Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
még nem teszteltem nagyon semmi-vel.
hajnalban miután írtam nézegettem a beállításokat a bios-ban, és érdekes móson simán állíthattam az fsb-t 500-ig is nem változott se az nb, se az sb fesz értéke.
Most már csak az lenne a kérdésem, h hogy tudom állítani a mem fesz-t, mert az auton van és nem látom sehol se, hol lehetne azt kikapcsolni. 800mhz-es memóriáim vannak (kingmax). mennyi a maximum amit elbírnak? -
Zoli1222
addikt
Ha nem stabil a rendszer mert túlhúztam, akkor az hogy nyilvánul meg? A procit szeretném 3ghz fölé pöckölni, és 1 bizonyos érték pontosan 380 fsb fölött nagyon megugranak a fesz mutatók.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
A procimat meddig lehet hiba nélkül húzni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most már csak az lenne a kérdésem, h hogy tudom állítani a mem fesz-t, mert az auton van és nem látom sehol se, hol lehetne azt kikapcsolni. 800mhz-es memóriáim vannak (kingmax). mennyi a maximum amit elbírnak?