Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
BaKeSZ87 #36111 üzenetére
a "terheles alatt" mast sugallt
de ha film kozben veszegeti vissza, az tok mindegy, nem?
nalam pl az athlon ii x2 250 nagyon szepen megy 3.9-en ugy hogy meg a dinamikus szabalyozas is aktiv, es szepen tekergeti az orajelet tuning mellett is
bebaszna mar ha mindig maxon menne -
-
-
-
-
válasz
BénaNyurga #35959 üzenetére
szarul optimalizált játékokat
-
válasz
BénaNyurga #35957 üzenetére
nem ismerem az aquamarkot, de úgy dereng hogy régi, így lehet hogy csak egy magot használ, és így cpu limited lesz, és ezért érzékeny a procc tuningjára
-
válasz
FoxiestFox #35948 üzenetére
-
Sziasztok.
Mivel huzamosabban GTA4-ezek, aktuális lett egy kis tuning a gépemnek.
Ezzel kapcsolatosan lenne pár kérdésem.A konfigom:
Gigabyte GA-M56S-S3 AM2+ -os alaplap, AMD Athlon II X2 250 3.0GHz, és 2 db 1 GB-os Kingmax KLDD48F-A8KB5 DDR2 800-as memó.
A VGA egy ASUS 4670 512MB DDR3-mal, de ez most nem olyan lényeges.Jelenleg 10%-ot húztam a procin, így 3300MHz környékén jár, egy pici plusz feszt is kapott, mert alapon nem indult el.
A legfontosabb kérdésem az lenne, hogy a proci illetve a memória mennyi feszültséget hajlandó károsodás nélkül elviselni, és hol szokott lenni ennek a procinak, és az ilyen ramoknak a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest