- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Hali!
A "paging" felvillanás a program része, nem hibajelzés.
Azonban a GEIL Value nemtom mennyit bírhat, én az Ultrámnál úgy vettem észre, hogy ha egy kicsit is túllépem az alap 800MHz-et, akkor kell neki a 2.1V, azaz a +0.3V, cserébe betonstabil.
Ennyitől ezeknek még nincs baja, mert a dobozára is rá van írva, hogy szabadon alkalmazható, de, hogy a Value mit szól hozzá, azt nem tudom (legalábbis hőfokra) -
Pörp
senior tag
A small FFT procitesztre jó, ram-ra nem. 1,35V talán még sok is 2,8GHz-hez egy E6300-nál, nem igen szabad hibáznia ilyen beállításokkal. Ventiszabályzó progikban nem vagyok otthon, nekem szabályzópanelem van. A bios által felkínált ventifordulatok nem is fognak változni, azok csak előre beállított értékek semmi több.
Jimanszky: igazából nincs olyan időtartam konkrétan, ami garantálja hogy sohasem fog hibázni.
A lényeg, hogy ha csak játszol, filmezel, netezel, akkor pár óra hibamentesség elég jó stabilitást jelent. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nagyobb hibamentességet követelnek, ott előfordulhat gebasz. Hallottam itt a ph-n olyanokat akik 12 órára esküdtek, sőt 24 órára, azonban az általános vélemény hogy pár óra hibamentesség jó stabilitást mutat. Az ilyen pár perceket követő hiábázások azt jelenthetik, hogy valami nem kóser. Egyébként maga az orthos progi is hibázhat ezt is olvastam már valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest