Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Alu
senior tag
válasz
kokeny92
üzenetére
Ahogy én hallottam, kb. egy borsónyit kell nyomni a közepére.
Én úgy szoktam, hogy a közepére egy ~borsónyit és a 4 szélére (nem teljesen a sarkára) még 1-1 kicsi pöttyöt, majd ezeket összekötöm egy vékony csíkkal.. Szerintem inkább legyen rajta több -a hűtő úgy is kinyomja oldalt a felesleget- mint hogy keveset rakjak és ebből kifolyólag legyen valami gubanc. Nem tudom ez mennyire szakszerű, de eddig nem volt vele gondom. Neten általában bankkártyával szokták szétkenni. Ez is egy megoldás.
75C az nice. Van egyáltalán paszta a procidon?
-
válasz
kokeny92
üzenetére
Én személy szerint jobban kedvelem a direkt kontaktos hűtőket, tehát maga a hőcső heverjen a procin és ne egy rézlap. Ettől függetlenül ez rémesen meleg. Most tetted rá? Paszta van alatta?
Nézd meg pl. egy hitelkárytával fény fele fordítva, mennyire egyenes a proci ill. a hűtő felülete. Némelyik chip durván homorú/domború tud lenni.
Ja és mivel méred? Remélem nem valami crack Everest/Aida, hanem pl. CoreTemp...
De ha egy centis rajta a por, az is szimplán elég a hasonló melegedéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest