- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alu
senior tag
válasz
RetepNyaraB #36174 üzenetére
Semmi gond.
Lehet ez tényleg egy jobb megoldás, de ahányszor én leszedtem, visszaraktam, újrakentem a cuccot, egyszer se ment bele a proci melletti lyukba.. de most, hogy mondod tényleg nem egy bölcs ötlet sokat tenni.. de az se jó, ha kevés van.kokeny92: Igen, próbáld inkább a bankkártyás megoldást, de figyelj, hogy tegyél minden hová!
Mellesleg van, aki így csinálja, meg van, aki így.De csináld inkább az utóbbival.
-
Alu
senior tag
válasz
kokeny92 #36172 üzenetére
Ahogy én hallottam, kb. egy borsónyit kell nyomni a közepére.
Én úgy szoktam, hogy a közepére egy ~borsónyit és a 4 szélére (nem teljesen a sarkára) még 1-1 kicsi pöttyöt, majd ezeket összekötöm egy vékony csíkkal.. Szerintem inkább legyen rajta több -a hűtő úgy is kinyomja oldalt a felesleget- mint hogy keveset rakjak és ebből kifolyólag legyen valami gubanc. Nem tudom ez mennyire szakszerű, de eddig nem volt vele gondom. Neten általában bankkártyával szokták szétkenni. Ez is egy megoldás.
75C az nice. Van egyáltalán paszta a procidon? -
Alu
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy amikor extrémen tuningolnak valamit (pl. cpu), akkor mit szokás tenni a pot -ba? folyékony hirdogén? vagy nitrogén? Ilyen cpu potokat és folyékony hirdogént/nitrogént honnan lehet szerezni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest