- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ha az órajel sokat számít, akkor biztosan, mert ha mondjuk veszel egy jól tuningolható E5800-at ami alapból 3,2 GHz és azt megrántod, lehet közel lennél a 4+GHz-hez is.
Még talán az 1066-os procival is jobban járnál ha magasabb az órajel, mert még tudsz rajta húzni.
Ha játékra kell, akkor talán a legjobban jársz az említett Xeon procival, persze ahol 2+magot is igényelne a játék.
Igaz csak 3GHz lenne, de az négy magon is meglenne.
Persze ha ennyit beleölnél még abba a rendszerbe.1333FSB vs 800FSB
Igaz nem a legjobb összehasonlító oldal, de pl. én 3,3 GHz-es E5200-ról váltottam E8500-ra a több L2 miatt, és bődületes csalódás volt.
[link]
[link] -
kriszbon
őstag
Szia!
Elég rossz választás integrált VGA vezérlős lapba alacsony órajelű procit venni aminek 1333 az FSB.
Csak mert kb. ennyit tudnak ezek a lapok, tehát 330-340MHz FSB és kész végük is szokott lenni.
Persze van pár kivétel, de a többség ilyen.
Ilyen FSB-s prociból szerintem minél magasabb órajelűt érdemes csak beletenni, vagy egy 4 magos 3 GHz-es Xeont-t.
Picit tudsz rajta emelni, ha nem fix 100-ra rakod a PCI-e frekit(105-107), de az nem mindig egészséges dolog.
Ezek a lapok 800 FSB-s procikhoz még elmentek tuningra, de a többihez már nem annyira jók.Mod: A ramot nem értem miért osztottad vissza előtte, mikor 1333-as?
-
PeL
addikt
Nem tudom, nem hinném hogy AMD-nél többször fordulna elő hiba mint Intelnél, bár ki tudja
Igaz 2007-ben volt egy húzott 3800+ X2es AMD gépem (1,8 helyett 2,4) amiben 2x meghalt ugyanolyan típusú alaplap (Abit KN8 Ultra) valszeg ugyanazon hiba miatt (alaplapi túlmelegedés hosszútávon káros), de ez szerintem Intelnél is ugyanúgy megeshet
De amúgy hőmérsékletekben tényleg nem látok szinte semmi különbséget itt, max 1-2 fok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged