Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz
leftyke
üzenetére
Én a prime95-öt ajánlom tesztelni, hőmérsékletet nézni pedig a RealTemp nevű programot! Ajánlom továbbá a cpu-z nevű programot, mellyel ellenőrizheted a procid fezsültségét, órajelét és még sok dolgot! Még jó program az everest, de azt nem írhatom hogy töltsd le, mert nem ingyenes!
-
válasz
leftyke
üzenetére
Nincs kitöltve az adatlapod, így azt sem tudjuk, mien deszka típusról, chipsetről van szó, ergo nehéz lenne megmondani, hogy mit mire kellene állítanod. RAM-ok, hűtés, dettó. A lapod topicját azért javasoltam, mert ott vannak pontos beállítások, trükkök. Az, hogy azt mondom, hogy menj a lapod topicjába nem azt jelenti, hogy írd be oda ugyanezt a kérdést, hanem azt, hogy olvasd át, keress rá olyan kulcsszavakra, mint FSB, fesz, BIOS, tuning, emelés, stb. Biztosan fogsz találni konkrét BIOS beállításokat is, ami alapján el tudsz indulni. Ha elakadsz, konkrét problémával (pl.: 380-as FSB fölött nem bootol be, RAM-ok szinkronban vannak, adtam ennyi feszt az NB-nek, ennyit a CPU-nak, és most is bedől a Prime, stb.) már tudunk vmit kezdeni. De azzal, hogy "hogy húzzam fel a procim" nem igazán. Egyébként ebben a topicban is rengeteg szó volt Intel tuningról, tehát az alapokat innen is kikeresheted.
Ha a fentiekből nem ismersz olyan kifejezéseket, mint NB, FSB, Prime, netalántán BIOS, és hogy ezek alapján hogyan és miként működik a számítógéped, akkor olvass sokat-sokat-sokat, mert ész nélküli tuningba sok gép "megfáradt" már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG OLED TV 55CS6LA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én azt hittem arra vagy kíváncsi, meddig húzhatod a procit gyári hűtővel!