- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
mbencem #20142 üzenetére
Olvasd át amit darál0w adott, és azzal kezd a dolgot, feszeket manualra állítod, és a pci frekit fix 100ra. Utána kezdhetsz variálni a fsb-vel meg a szorzókkal amiután átolvastad a dolgot. Mivel gyári hűtésed van, csak alapfeszen próbálkozz, tehát miután manualra állítottad feszeket, ne is nyúlj hozzá. Amit ezen bír majd az jó lesz amíg nem lesz nagyobb hűtésed.
-
megint én
őstag
válasz
mbencem #20139 üzenetére
Az előző hozzászólásod több mint 5000 hozzászólással ez előtt volt...
Amúgy nincs olyan, hogy meddig lehet húzni. Van olyan feszültség ami maximálisan ajánlott, és hogy azon a feszen mennyit bír ez már csak a szerencsédtől függ... -
kriszbon
őstag
válasz
mbencem #10966 üzenetére
Ahhoz hogy használni tudd a progit meg kell nézned hogy a lapodon milyen Clock generátor chip van. Mutatok egy lapot hogy kb hol találod [link] sajnos nagyobb képet hirtelen nem találtam, de ahol pirossal bekarikáztam, valószínü hogy az lesz. Nézd meg mi van ráírva (ICSxxxxx, RTMxxxxx, SLGxxxxx, CVxxxx, CYxxxxx Wxxxx) az x-ek nem pontosan jelzik hogy utána annyi a szám/betü. Azt leírod és mikor indítod a progit, abban a listábol kiválasztod azt amit leírtál (ha benne van) és akkor nyomod a GetFsb-t, utána a skálán annyit állítasz fel amennyit gondoltál , és SetFsb (csak kicsi lépésekben ha nem tudod mennyit bír) Ha biosban nem tudod fixálni a Pci-e/Pci frekit akkor ha jól emlékszem ez 100/33-on tartja. Ha nincs a listába a chip száma, akkor cumi
Mod: Piloss Az a memória feszültsége ami emelkedett, gondolom biosban Auton van és az meg tuningnál mikor a ram freki is megy fel, akkor több feszt ad neki. De szerintem nem azért nem tudod húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- PS Plus előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest