- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
mbencem #20142 üzenetére
Olvasd át amit darál0w adott, és azzal kezd a dolgot, feszeket manualra állítod, és a pci frekit fix 100ra. Utána kezdhetsz variálni a fsb-vel meg a szorzókkal amiután átolvastad a dolgot. Mivel gyári hűtésed van, csak alapfeszen próbálkozz, tehát miután manualra állítottad feszeket, ne is nyúlj hozzá. Amit ezen bír majd az jó lesz amíg nem lesz nagyobb hűtésed.
-
megint én
őstag
válasz
mbencem #20139 üzenetére
Az előző hozzászólásod több mint 5000 hozzászólással ez előtt volt...
Amúgy nincs olyan, hogy meddig lehet húzni. Van olyan feszültség ami maximálisan ajánlott, és hogy azon a feszen mennyit bír ez már csak a szerencsédtől függ... -
kriszbon
őstag
válasz
mbencem #10966 üzenetére
Ahhoz hogy használni tudd a progit meg kell nézned hogy a lapodon milyen Clock generátor chip van. Mutatok egy lapot hogy kb hol találod [link] sajnos nagyobb képet hirtelen nem találtam, de ahol pirossal bekarikáztam, valószínü hogy az lesz. Nézd meg mi van ráírva (ICSxxxxx, RTMxxxxx, SLGxxxxx, CVxxxx, CYxxxxx Wxxxx) az x-ek nem pontosan jelzik hogy utána annyi a szám/betü. Azt leírod és mikor indítod a progit, abban a listábol kiválasztod azt amit leírtál (ha benne van) és akkor nyomod a GetFsb-t, utána a skálán annyit állítasz fel amennyit gondoltál , és SetFsb (csak kicsi lépésekben ha nem tudod mennyit bír) Ha biosban nem tudod fixálni a Pci-e/Pci frekit akkor ha jól emlékszem ez 100/33-on tartja. Ha nincs a listába a chip száma, akkor cumi
Mod: Piloss Az a memória feszültsége ami emelkedett, gondolom biosban Auton van és az meg tuningnál mikor a ram freki is megy fel, akkor több feszt ad neki. De szerintem nem azért nem tudod húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest