Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Combi, ha normálisabb stílusban írogatnál, akkor biztosan nagyobb sikered lenne...
Skynet és a többiek is tanácsot adtak neked, és akármennyire is nem tetszik a mondanivalójuk, örülj neki, hogy egyáltalán foglalkoztak a problémáddal...
Ezen a fórumon általában nagyon segítőkészek az emberek, csak meg kell válogatni a stílust, amit használsz!
-
Skynet258
veterán
Nem kaptál ajándékot vagy mi van? Kritika? Én sehol sem látok kritikát. Észérveket mondtam, és jótanácsot, de természetesen te tudod, mit akarsz csinálni...
A videókártya húzása szoftveresen pedig kissé más feladat, mint egy procié (vagy akár egy egész rendszeré), de biztos vagyok benne, hogy ehhez is jobban értesz. Ezt veheted kritikának, ha már annyira az kell.

thaiboxer: EIST-et kapcsold ki biosban (energiatakarékossággal kapcsolatos folyamat).
-
Skynet258
veterán
Az az igazság, ha új játékok miatt szeretnéd tuningolni a rendszert, akkor én bele se fognék... Egyszerűen ezt már nem érdemes.
Szerintem annak legalábbis nincs sok értelme, hogy 8 fps helyett 10 legyen. Főleg hogy a szoftveres tuning abszolót nem ugyanaz, mint bios alól, legalábbis én még épkézláb, használható tuning progival nem nagyon találkoztam (igaz nem is kerestem).Ha komolyabban igénybe akarod venni a gépet, akkor sajnos lassan csereéretté válik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szerintem annak legalábbis nincs sok értelme, hogy 8 fps helyett 10 legyen. Főleg hogy a szoftveres tuning abszolót nem ugyanaz, mint bios alól, legalábbis én még épkézláb, használható tuning progival nem nagyon találkoztam (igaz nem is kerestem).