- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
IO.sys #46642 üzenetére
Ebben az esetben erre gondoltam: UV = UnderVoltage
LinX-et kipróbáltam, de hosszú ideig fut hiba nélkül esetemben ezzel a laptoppal, míg a Prime95 akár 1-2 perc alatt hibát mutat. A meredek, hogy amíg a LinX közben mondjuk 52W a fogyasztás, addig Prime95 esetében 65W és közel 15-20fokkal magasabb a hőmérséklet is.
Persze nem olyan nagy gond, ha valami más program nincs tesztre. Max lesz egy gyorsan kitesztelt profilom, amit gyakorlatilag lehetetlen lesz limitbe hajszolni. Erre marad abprime95. Aztán ráérős időben majd csinálok egy magasabb órajeles, lassabban kitesztelt és elsőre nem feltétlen 100%-os profilt játékhoz, amit majd problémák esetén finomhangolok. Jobb ötletem nincs egyelőre egy vékony laptop esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest