Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• riantune

csendes tag

válasz IO.sys #46357 üzenetére

Érdekességképpen egy újabb párbeszédet osztok meg veled, amit az imént olvastam az alaplap topic-on:

Kérdés:
    - Sziasztok! Sima 8700 alá keresek egy jó ár értékű lapot, egy M2 menne bele.

Válasz:
    - Az alzánál 25-ért best buy az ASUS ROG STRIX B360-G matx-ben vagy az MSI B360M BAZOOKA míg atx-ben az MSI B360-A PRO vagy ha van kicsit több akkor ASRock Fatal1ty B360 Gaming K4...ha meg nagyon akarsz spórolni akkor ASrock B360 vagy B360M Pro4, de ők kicsit fapadosabbak és szeret melegedni (kis alulfesz+szellő és minden okés vele). Power limiteket ne felejtsd kitolni.

Látod ezt? Én is hasonló választ kaptam pár hete. Mindössze ennyit. Ezzel az információval kellett továbblépnem nekem is. Alulfesz+power limit kitolás. Se több, se kevesebb. Ahogy kérdezted, hogy mi a cél vele, hát annyi, amennyi a fent látható adott válaszból kiderül. Próbálok megoldást találni. Gondoltam a legjobb helyre írok be ide ebbe a kezdőkhöz szóló tuning topic-ba, hátha majd itt megfejtik a feladványt.

• riantune

csendes tag

válasz IO.sys #46357 üzenetére

Valószínűleg nem értek annyira hozzá, hogy válaszolni tudjak a kérdésedre, vagyis hogy mit szeretnék az alulfesszel és a power limit kitolással. Mit szerethetnék? Én elsőre úgy értlemeztem, hogy azért kaptam ezt a tanácsot, hogy ezen beállítások megfelelő végrehajtása után nem fog annyira melegedni az a VRM. Gondolom. Ezen túlmenően sajnos nem tudom megmondani, hogy miért kaptam pont ezeket az infókat. Ha nem esik nehezdre világosíts fel kérlek. Mik a lehetőségeim? A vas kippatintása például jól hangzik. Van értelme egyáltalán nekiszaladni az említett alkatrészeimmel?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés